MedIQ

Disclaimer

Meskó Berci 2009.11.20.

Ezen a Weblapon megjelenő minden orvosi és egészségügyre vonatkozó leírást csak orvosi és egészségtudományi végzettségű, szakképesítésű szakember ad. Minden további információ esetében egyértelműen jelölve van, hogy az, vagy azok nem szakemberektől ill. orvosi szervezetektől származnak.
   
Az információk a Weboldalon úgy vannak közzétéve, hogy azok a már működő orvos- beteg kapcsolatot támogassák, ne pedig pótolják. A blog célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon mind betegek, mind orvosok számára.
   
Ez a Weboldal bizalmasan kezeli azokat az adatokat, amelyek az orvosi, egészségügyi Weboldal egyéni pácienseitől és látogatóitól származnak (e-mail, név, orvosi adat), ezeket nem tárolja és nem osztja meg harmadik féllel. A Weboldal-működtető kötelezi magát arra, hogy még a legcsekélyebb jogi követelményeket is, amelyek az ország/állam orvosi/egészségügyi adataira vonatkoznak, elfogadja és betartja. 

Mindenhol, ahol lehetséges és hasznos, ott az információkat a Weboldalon forrásreferenciákkal vagy a megfelelő HTML-linkekkel látja el. A klinikai információk oldalán az utolsó változás dátuma világosan fel van tüntetve ( pl. a lap alján).   
   
Egy adott terápia, kereskedelmi termék, vagy szolgáltatás nyereségére és hatékonyságára vonatkozó összes adatát megfelelő tudományos bizonyítékokkal támasztják alá.   
   
Az információk megjelenítői az információkat a Weboldalon a lehető legegyszerűbben közlik, és megadják a felhasználóknak a kontaktcímeket a további információk megszerzése végett. A Webmaster megadja az összes oldalon az E-mail címét.   
   
A Weboldalnak szponzorai és támogatói nincsenek, az oldalt a Működtető üzemelteti.
   
A blogon hirdetés nem jelenik meg.

A Weboldal működtetője fenntartja a jogot, hogy a láogatók által az oldalon hagyott kommenteket moderálja és törölje, ha azok nem megfelelő hangnemben íródtak, vagy hirdetéseket, veszélyes oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak. A moderátor naponta ellenőrzi a kommenteket.

A felhasználók saját kommentjeiket szerkeszthetik és azok mindenki számára láthatóvá válnak. Ha orvosi témában írnak kommentet, de nem személyes tapasztalatról, orvosi referenciával támasszák azt alá.

A moderátor maga a Weboldal működtetője.

Utolsó változtatás: 2009. 11. 15.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr551268857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telekes Zsolt 2015.12.14. 14:25:15

Kedves Berci!
Őrülök, hogy optimista vagy , de sajna nem osztom az optimizmusod mivel a mostani egészségfinanszírozásnál nem az a lényeg , hogy a beteg meggyógyuljon ( oda kéne eljutni, hogy ne legyen beteg ) hanem az OEP fizessen az ellátásért. Ha nem fizet mehetsz a tepsibe, mert saját zsebből ezeket a kezeléseket ki nem lehet fizetni. Sajna vannak rá példák ( PL: a leukémia kezelést nem támogatja, a páciens nem tehetős, akkor meszeltek mindegy mennyi idős ).
Jó egészséget. Zsolti

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2015.12.14. 18:11:22

Köszönöm. Az orvoslás jövőjét mi alakítjuk ki, ebben hiszek, és nem a meglévő, rossz rendszerekhez kell alkalmazkodni.
süti beállítások módosítása