MedIQ

A Mayo Clinic mindig is vezető helyen állt a web 2.0 tekintetében. Most néhány elégedett páciensük osztotta meg történetét a Youtube-on keresztül. Szimplán elmondják, mi történt velük, hogyan kerültek a Mayo klinikára és miért tett rájuk az intézmény jó benyomást.

Számunkra az a nagy kérdés, hogy van-e értelme egy magyar kórháznak hasonló projektbe fognia. Vissza fog-e térülni az a minimális költség, azaz jönnek-e majd többen az adott kórházba kezelésért, ha látják a pozitív kicsengésű videókat. 

Október 12-én és 13-án személyesen fogom erről megkérdezni Lee Aase-t, a Mayo Clinic informatikai és kommunikációs felelősét, merthogy egy helyen fogunk előadni, Hollandiában az idei év egyik legizgalmasabb health 2.0 konferenciáján. Addig is íme egy interjú vele, amit bloggertársam, Ivor Kovic horvát doktor csinált.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr331204857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása