MedIQ

A háziorvosok táskája gyakran teljes túlélőkészletet tartalmaz, beleértve rengeteg gyógyszert is, melyeket rendben tartani, szavatossági idejüket figyelni nem kis munka. Itt jön a képbe a DoctorsbagUK.com, a háziorvosok Royal College társasága által elindított szolgáltatás.

Havi kb. 1000 Ft-nyi összegért be lehet regisztrálni, egyszer bevinni a táska tartalmát a rendszerbe, a lejárati dátumokat is és innentől két héttel a gyógyszer lejárta előtt e-mailben jelzi ezt a szolgáltatás. Sőt ún. evidence-based (bizonyítékon alapuló) praxisinformációkat is kaphat a kliens.

Biztos van valami egyszerűbb megoldás, de aki nehezen tartja rendben a táskája tartalmát, annak hasznos lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr261145840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csuhajja · www.felpenzem.hu 2009.05.27. 13:41:28

Ez ugyanaz, mint a videoklinika.hu? Az is ilyen megoldások vannak, csak úgy tudom, hogy az ingyenes...

csuhajja · www.felpenzem.hu 2009.05.27. 13:42:08

Ez ugyanaz, mint a videoklinika.hu? Az is ilyen megoldások vannak, csak úgy tudom, hogy az ingyenes...

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2009.05.27. 14:14:58

Még csak össze sem lehet hasonlítani, vagy egy témában említeni a két szolgáltatást...

meronem 2009.05.27. 15:27:58

Tökéletes példája a felesleges rezidensvakításnak. Ugyan alig mérhetően, de akkor is mégis energia-, tárhely- (és sávszélességpazarló :) szolgáltatás (mint a kommentem, természetesen). Ha már emailt kapok róla, akkor nyilván van egy telefon/PDA/notebook is a kezemben, márpedig akkor arra is lehet rögzíteni táblázatba, Outlookba, akármilyen notifier addonba azt a bizonyos dátumot, és kész, lokálisan. Kezd ez a "mindent webre" dolog kritikátlanná válni, de majd a piac dönt a dologról. Részemről D (lefelé mutató ujj Wingding karakter)
süti beállítások módosítása