MedIQ

CSerháti Zoltán, debreceni medikus, Merengő Okfejtés blogján olvastam az Év Orvosa díjról:

A Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány az orvosi hivatás jobb elismerésére hagyományteremtő szándékkal hirdeti meg az Astellas Díjat, amit három orvos nyerhet el, mégpedig a páciensek javaslata alapján. A betegeknek csak annyit kell tenniük, hogy gyógyulásuk, kezelésük történetét megírják, így maguk az érintettek ítélik oda a legérdemesebb orvosoknak az elismerést. A legérdemesebbek azok, akik szakértelmükkel és emberségükkel egyaránt kivívják betegeik elismerését.

Ön úgy érzi, hogy orvosa mindent megtett a gyógyulásáért? Ha igen, küldje el nekünk felépülésének történetét az orvosának nevével, elérhetőségével együtt. A beérkezett történetek alapján jeles közéleti személyiségekből, újságírókból, írókból, színészekből, sportolókból álló bíráló bizottság tesz javaslatot a díjazottakra.

Videó a tavalyi díjátadóról: 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr34819761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csharles · http://gondoldujra.blog.hu 2008.12.13. 00:19:04

Köszönöm szépen, hogy megemlítettél...:)

bodr · http://google.com/+ibodr 2008.12.14. 00:36:09

Meglepett a videó vége, Ruzicska Ágnes osztálytársam volt általánosban. :)
süti beállítások módosítása