MedIQ

Lassan több mint 25 olyan szolgáltatás van a weben, ahol orvosi/tudományos videókat, animációkat nézegethetünk. A MedicalVideos.us oldalon még le is tölthetjük azokat.

Szerencsére vannak magyar orvosi animációk is, 3D-s ismeretterjesztő videók, melyek a Házipatika.com Médiatárában találhatók. A cél, hogy a betegek jobban megértsék a betegségüket, illetve a szervezetük működését.



Részlet a Házipatika cikkéből:

Járt már úgy, hogy nem értette pontosan, amit az orvosa a betegségéről mondott? Nem tudta elképzelni, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetében? Esetleg családtagja faggatta Önt, hogy magyarázza el a betegségét? Mostantól 3 dimenziós animációval és közérthető magyarázattal segítünk Önnek, hogy bepillanthasson az emberi szervezet működésébe.

A HáziPatika.com Médiatárának oldalán lehetősége van arra, hogy keresgéljen az animációk, a képgalériák vagy a videók között. Ha böngészni akar, akkor az oldal alján található sorban lévő betűkre kattintva találja meg a különböző témákhoz tartozó tartalmakat. Ha konkrét betegségről keres anyagot, akkor használhatja a beépített keresőt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr81432545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása