MedIQ

Elnézést a hosszú csendért, de ígérem most és a hétvége során pótolom a hiányt, mert rengeteg megírandó anyagom van. Kezdjük a heti híregyveleggel:

  • Bodr küldte nekem a linket, mely szerint egy Wang Fang nevű kínai hölgy úgy született, hogy lábfejei fordítva állnak, mégis megtanult élni és dolgozni így is. Tanulságos. (Daily Mail)



  • Alvás és egészség (MediPress): "...megelőzésképp legjobb a rendszeresen napi 7-8 óra alvás, és azoknál, akik eredetileg ennyit aludtak, megfontolandó a hosszabb alvási periódusok kerülése. Ezzel ellentétben azonban, jó hatású a hosszabb alvás azoknak, akik kezdetben csak 5-6 órát aludtak."

  • Virtuális vizit háziorvosoknak: Számtalan olyan orvos-páciens találkozó van, mely nem feltétlenül igényelne személyes találkozót, elég lenne az is, ha az információ gazdát cserélne. Ehhez Michelle Eads doktornő egy olyan rendszert dolgozott ki, mely bár költségesnek tűnhet, viszont rengeteg energiát spórol meg önmaga és betegei számára is. Nem e-mailen, hanem egy saját, biztonságos rendszeren keresztül érintkezik, felügyeli pácienseinek egy részét.




  • Melltumor és folyékony nitrogén? (Medgadget): Olyan eljáráson dolgoznak, mely lehetővé tenné, hogy egy vékony tűn keresztül folyékony nitogénnel fagyasszák le a tumoros szövetet az ép megkímélése mellett.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr8254638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nita · http://freeyourmind.blog.hu 2007.12.06. 21:18:59

Ez az utolsó kép aztán igazán sokkoló,hogy nőtt ekkorára...egyébként,tényleg nem a test számít,hanem a lélek belül.A test csak otthont ad annak,ami egy embert igazán emberré tesz!Csak sajnos manapság sokan megfeletkeznek erről..

Az alvás dolgon nem ártana neked is elgondolkodni!:)
süti beállítások módosítása