MedIQ

Elképzelem, ahogy egy genetikát oktató tanár belép az előadóba ilyen nyakkendővel. Nálam máris igazolná, hogy átadta magát teljesen a témának.

Rendelhetünk speciális DNS szekvenciát 30 dollárért:



Kromoszómákat:


Vagy akár periódusos rendszert:



És még nincs vége! A DNS szerkezetének egyik első leírója bólogathat az asztalunkon: Francis Crick James Watson BobbleHead:

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr777001

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mcse training 2018.12.22. 18:50:37

Ezdrummer keygen computer id internet - mesgereacourt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs 2007.05.17. 02:50:02

Nem azt mondom, hogy nem jó pofa, de a tudomány a legkevésbé sem a külsőségekről szól. Felőlem szakadt rongyban is bejöhet, mert nem azért ültem be, hogy azt nézzem mi van rajta. Mellesleg a molekulák sem viselkednek máshogy, ha divatos ruhákban kísérletezik az ember. Gondoljunk csak bele, ez esetben lenne csak igazán fényes ünnepség egy Nobel-díjkiosztó. :)

Ha már mindenképp ítélni kell ruha alapján, hogy ki az aki a témának legjobban odaadta magát, szerintem az akinek a megjelenése egyszerű, mert azt mutatja, hogy ezekkel nem foglalkozik, csak a munkájának, tudománynak él. Aki pedig félpár zoknikat hord, haja bozonto az igazi megszállot :)

A tudomány nem show-műsor. Számomra egy olyan ember, aki ilyen nyakkendőben jelenik meg oktatni, úgy hatna mint aki jelmezt visel. Tehát azért veszi fel, hogy másnak, többnek hasson, mint ami valójában. Sokakat sikerülhet is megtévesztenie, ami önbizalma felesleges, túlzott növekedéshez vezethet, könnyen nagyképűvé válhat, pedig nincs mögötte tényleges plusz eredmény.

Viszont egy tudományos ismeretterjesztő előadáshoz, műsorhoz (mint pl. réges-régen Öveges J. műsora) illik, mert oda tényleg kellenek ilyen - az emberek figyelmét megragadó - elemek. (A postban te oktató céllal javaslod/ítéled szükségesnek alkalmazását.)

Na de lehet csak én vagyok túl vaskalapos és a jövőben minden tudós a külsőségekre helyezi majd a hangsúlyt. Nekem végülis teljesen mindegy :)

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.05.17. 08:18:34

Itt nem a külsőség a lényeg, hanem a poén. :)

A külsőség semmit nem jelent a tudományban, de néha bele kell csempészni a humort is.
süti beállítások módosítása