MedIQ

Paul Levy a bostoni Beth Israel Deaconess Medical Center igazgatója és blogot készít munkájáról. Most éppen azt írta le óráról órára, hogy milyen egy kórházigazgató egy napja.

Ma is elmondtam az előadáson, aki már hallotta, most ugorjon. A kórházak honlapjainak minősége és a kórház által nyújtott egészségügyi szolgáltatás között természetesen nincs egyértelmű összefüggés, de egy leendő páciens annyi információt kap leendő kórházából, amennyit a honlapon keresztül kap. Ezt amerikai kórházak már felismerték (ennek eredménye lett a Cleveland Clinic tavalyi év kórháza díja!) és a kórházigazgatók is blogolnak ott.



Néhány példa:

Egy magyarországi kórház igazgatójának van most jobb dolga is, mint blogolni, de a kórházak lapjának minőségére mégis érdemes lenne odafigyelni. Egyébként szerintem éveken belül úgyis kénytelenek lesznek erre nagyobb hangsúlyt fektetni...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr776551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása