MedIQ

Rövid leszek: a konferenciák drágák és időigényesek. Ezek helyett meggyőződésem, hogy a közeljövőben új megoldásokat kell keresni. Nekem a legszimpatikusabb a Second Life kihasználása lenne, hiszen ott vannak ingyenesen felhasználható, előadások tartására alkalmas termek.



De nem mindent lehet így megvitatni, pláne az orvoslásban. A videókonferencia mutatkozik új lehetőségként. Kobaljov ajánlotta figyelmembe ezt a videót:


Egy helyen lehet egyszerre megtekinteni egy videót, így egyszerűbé válik a távoktatás is és a konferenciák is érdekesebbé válhatnának talán. De ami fontosabb, orvosok kommunkálhatnak a világ különböző tájairól egy időben. Annyiban nyugodt vagyok, hogy a költségek jelenlegi követhetetlen növekedése miatt, az orvostudomány hamarosan kénytelen lesz lépni az új lehetőségek felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr3275294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nita · http://freeyourmind.blog.hu 2007.05.13. 19:29:57

nagyon jó ez a videó!De hol játszódik?
Pálmafák,napsütés...Florida?Nálunk azért még várni kell a hasonló megoldásokra!De egyszer hátha eljutunk idáig!
süti beállítások módosítása